Toon menu

Thuiszorg

Persoonlijke verzorging & verpleging

Wij willen het allemaal, zelfstandig wonen, het is fijn maar niet altijd makkelijk. Bijvoorbeeld vanwege een ziekte of beperking. Wanneer u moeite heeft met wassen, aankleden, eten, drinken en/of uw lichamelijke verzorging en er is geen ondersteuning mogelijk van mensen uit u eigen omgeving, dan kunnen wij u ondersteunen met professionele verzorging. U blijft dan gewoon wonen in uw eigen vertrouwde omgeving.

Onze thuiszorg wordt georganiseerd vanuit kleine zorgteams, wij bieden medewerkers grote contracten zodat u thuis ondersteund word door vaste en vertrouwde gezichten. Wij bieden zorg en ondersteuning in alle levensfasen, waarbij de kwaliteit van leven centraal staat.

Tijdens het plannen van zorg proberen wij zoveel mogelijk aan te sluiten op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Uw persoonlijke voorkeuren en wensen worden door de Persoonlijk Begeleider (Eerst Verantwoordelijke Verpleegkundige) vastgelegd in uw zorgplan. Daarnaast staan in dit zorgplan doelstellingen en acties. Het Zorgplan word periodiek met u geëvalueerd.

ZVW Wijkverpleging

Een wijkverpleegkundige bekijkt samen met u (en eventueel met de arts en uw naasten) welke zorg u nodig heeft. Wat kunt u zelf en wat kunt u met hulp van anderen (zoals uw partner, een familielid of buren) en welke professionele zorg u nodig heeft? Op basis hiervan geeft de wijkverpleegkundige de indicatie af. Ondersteuning bij persoonlijke verzorging en verpleging is opgenomen in het basispakket, de kosten van de persoonlijke verzorging en verpleging worden betaald door uw zorgverzekeraar. Wij regelen de financiën met de zorgverzekeraar. U heeft daar dus zelf geen omkijken naar. Voor persoonlijke verzorging betaalt u geen CAK-eigen bijdrage.

WLZ Modulair Pakket Thuis

Wanneer u vanwege een ziekte of aandoening blijvend bent aangewezen op 24 uur per dag zorg in de nabijheid of met permanent toezicht dan vraagt u zelf of onze verpleegkundige een CIZ-indicatie aan. Wanneer u bent geïndiceerd voor zorg op grond van de WLZ word deze indicatie opgestuurd naar het Zorgkantoor. Het Zorgkantoor is verantwoordelijk voor de uitvoering van de WLZ.

Zorg is uniek. Meer weten of advies over de mogelijkheden?

Bel mij terug

Stuur mij informatie

Afspraak maken

Bel mij terug

We sturen u per e-mail vrijblijvend meer informatie toe.

Meer informatie
Wilt u advies en informatie over ons zorgaanbod en mogelijkheden of gewoon kennismaken? Direct kennismaken

Laat uw telefoonnummer achter en we zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Bel mij terug