Toon menu

Over Werk & Wij – Zorg & Wij

Veilig en vertrouwd

Zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen wil iedereen graag. De overheid vraagt dit ook van ons allemaal. Werk & Wij – Zorg & Wij maakt dit mogelijk met:

U kunt van ons verwachten dat u professionele en toegankelijke zorg krijgt in uw eigen vertrouwde omgeving. Ons doel? Dat u zich zo goed en prettig mogelijk thuis kunt redden, samen kan veel meer!

Werk & Wij – Zorg & Wij is een kleinschalige, vooruitstrevende zorgaanbieder. Wij zijn er voor iedereen, ongeacht afkomst, religie of levensovertuiging. Wij werken in kleine teams waardoor u ondersteund wordt door  vaste en vertrouwde professionals. Werk & Wij – Zorg & Wij respecteert dat iedereen een eigen invulling geeft aan zijn leven.

Cliënttevredenheid

Wij maken continu werk van de kwaliteit van onze zorgverlening. Daarom werken wij volgens de PREZO-methodiek. Bovendien stellen we hoge eisen aan onze medewerkers. Succesvolle kwaliteitsverbetering begint echter met goed luisteren naar de mensen die gebruikmaken van onze zorgverlening. Daarom voeren wij met regelmaat een cliënttevredenheidsonderzoek uit. Op basis van de uitkomsten verbeteren we waar nodig onze zorgverlening.

De cliënt echt centraal

In ons werken staat de cliënt echt centraal. Wij werken resultaat gericht, waarbij we altijd zo goed mogelijk tegemoet komen aan de wensen van onze klanten. We werken voortdurend aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Dat doen we onder meer met PREZO. PREZO ondersteund ons te sturen op verantwoorde en kwalitatieve zorg.

Zorg is uniek. Meer weten of advies over de mogelijkheden?

Bel mij terug

Stuur mij informatie

Afspraak maken

Bel mij terug

We sturen u per e-mail vrijblijvend meer informatie toe.

Meer informatie
Wilt u advies en informatie over ons zorgaanbod en mogelijkheden of gewoon kennismaken? Direct kennismaken

Laat uw telefoonnummer achter en we zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Bel mij terug