Toon menu

Dagbesteding Almelo

Dagbesteding Almelo

Dagbesteding bestaat in veel verschillende vormen en maten. Het valt dan ook niet mee passende dagbesteding te vinden in Almelo die precies aansluit op de beperking die jij of iemand in jouw omgeving heeft. Want iedere zorgvraag is uniek, en niet iedere zorgverlener kan of wil iets aanbieden voor elke zorgvraag. Wanneer er sprake is van een ziekte of beperking dan is ook in Almelo de dagbesteding meer gericht op werk. Wanneer sprake is van een zware of misschien zelfs een meervoudige beperking, dan zal de dagbesteding veel meer gericht zijn op stuctuur en een zinvolle daginvulling. Werk & Wij – Zorg & Wij is ontstaan uit de gedachte dat iedere zorgvraag uniek is en dat er altijd maatwerk geleverd zal moeten worden. Om die reden bieden wij dagbesteding aan in Almelo, waar er veel verschillende mogelijkheden zijn. Wij werken in kleine groepen en oplossingsgericht en dat betekent dat wij iedere cliënt dagbesteding kunnen aanbieden in Almelo.

Arbeidsmatige dagbesteding in Enschede

Op de locatie ‘De Noaber voor Elkaar’ biedt Werk & Wij – Zorg & Wij voor cliënten uit Almelo arbeidsmatige dagbesteding aan. Ook binnen ‘De Noaber voor Elkaar’ worden de acitiviteiten en programma afgestemd op jou mogelijkheden. Wij zorgen er voor dat jij werk kan doen dat nuttig is, zonder druk en dat je zinvol en voldaan naar huis gaat. Om precies te zien welke werkzaamheden je kunt uitvoeren op deze locatie nodigen wij jou graag uit om te komen kijken. Maak vrijblijvend een afspraak.

Dagbesteding op maat in Almelo

Wat heel belangrijk is bij goede dagbesteding in Almelo, is dat de dagbesteding passend is bij de cliënt. Werk & Wij – Zorg & Wij werkt zowel individueel als in kleine groepen. Wij werken met vaste begeleiders, op die manier kan er snel en gemakkelijk een vertrouwensband opgebouwd worden tussen de cliënt en de zorgverlener. Voor meer informatie over dagbesteding in Almelo, kan je komen kijken op onze locatie, neem contact met ons voor het maken van een afspraak. Voor persoonlijke aanpak bij dagbesteding in Almelo zit je goed bij Werk & Wij – Zorg & Wij.

Werk & Wij – Zorg & Wij biedt meer dan alleen dagbesteding in Almelo

Wanneer je op zoek bent naar meer dan alleen dagbesteding in Enschede, maar ook een stuk begeleiding op maat, doe je er goed aan om volledig vrijblijvend contact op te nemen met Werk & Wij – Zorg & Wij. Wij bieden zorg aan die volledig op de zorgvraag aangepast is. Bij ons neemt de cliënt geen plaats op een “roze wolk” en worden alle werkzaamheden/taken voor hem of haar overgenomen, maar gaan juist samen met de client aan het werk. Kies dus voor goede begeleiding op maat: ook als je dagbesteding in Almelo zoekt, kies dan voor Werk & Wij – Zorg & Wij. Werk & Wij – Zorg & Wij biedt dagbesteding in Almelo die past bij jou!

Zorg is uniek. Meer weten of advies over de mogelijkheden?

Bel mij terug

Stuur mij informatie

Afspraak maken

Bel mij terug

We sturen u per e-mail vrijblijvend meer informatie toe.

Meer informatie
Wilt u advies en informatie over ons zorgaanbod en mogelijkheden of gewoon kennismaken? Direct kennismaken

Laat uw telefoonnummer achter en we zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Bel mij terug